L'Equip

L’EQUIP 2019-01-30T08:24:40+00:00

Experts en el benestar animal

Compromesos dia a dia amb l’evolució i millora de les nostres mascotes, a Instint promovem la formació i informació sobre el món animal.

Realitzem xerrades i tallers presencials per entendre i millorar la comunicació amb els petits de cada casa.

Membres de l’equip INSTINT GIRONA

Claudia de Prado

Titulada com a Auxiliar de Veterinaria (IDAE), la Claudia de Prado compta amb més de 10 anys d’experiència en el món animal.
Es va iniciar formant-se en la conducta animal i compta amb diverses titulacions com Ensinistradora professional i tècnic en modificació de la conducta, Prevenció i trastorn de l’agressivitat i Clicker Trainers.
En els últims anys ha ampliat la seva formació especialitzant-se en la dieta BARF i compta amb Certificat de Dietètica i Nutrició veterinària (Universitat Camilo José Cela) i realitzant diversos seminaris en alimentació natural.

Claudia de Prado -instint Girona-

Anna Parellada

Fundadora i Directora de Acupcan i Centri Geo, llicenciada en Administració i direcció d’empreses (Universitat Pompeu Fabra), Tècnica Superior en Medicina Tradicional Xina (ESMTC) i educadora canina (Eduquen). Tècnica Superior en Acupuntura per a gossos.

Actualment col·labora també com a professora a l’Escola Superior de Medicina Tradicional Xina. Membre 11209 de Practitioner’s Register i de PEFOTS.

Anna Parellada -instint girona-

Anna Freijomil

L’Anna està graduada en Post-Grau en Coaching personal, fet que li va aportar més coneixement del funcionament de l’esser humà i com ajudar-lo en els seus propòsits. Així com altres eines terapèutiques com la Gestalt o Anàlisis transaccional.
D’ençà uns dos anys, que el seu camí cada cop l’ha dut a ajudar a l’entesa entre humans i animals, fins a voler dedicar-s’hi a temps complert. Formada en Comunicació animal i Reiki per a animals nivell 1, de la mà de la comunicadora animal Clara Martín. Curs de recerca remota d’animals perduts, i reiki delfínic per Lourdes Alarcón.
Formada en “Maneig de peu a terra” amb cavalls en semillibertat “per José Romera, a l’Hípica Cavall de Mar, Llagostera. Així com una màster class amb cavalls de la mà de Leslie Desmond, el 9 de maig del 2018.
Actualment s’està formant com a terapeuta de Flors de Bach, de la mà de Mercè Giménez, Veterinària i CEO Vida Natural Animal. Col·labora desinteressadament amb una protectora, i es dedica a fer xerrades i cursos de Iniciació a la Comunicació Animal, entre d’altres formacions.

Anna Frejimol -instint Girona-

Lola Navarro

La Lola és terapeuta en Medicina Xinesa aplicada en Gossos (Acupcan) i Educadora Canina des de l’any 2001 amb àmplia formació en diverses àrees. Tècnica en teràpia assistida en animals.

Especialitzada en tractament de problemes musculars, ossis, deramtològics, respiratoris, trastorns del sistema digestiu i nerviós.

Lola Navarro -instint Girona-

Vols saber més sobre els nostres serveis i professionals? No ho dubtis