Experts en el benestar animal

Compromesos dia a dia amb l’evolució i millora de les nostres mascotes, a Instint promovem la formació i informació sobre el món animal.

Realitzem xerrades i tallers presencials per entendre i millorar la comunicació amb els petits de cada casa.

Membres de l’equip INSTINT GIRONA

Claudia de Prado

Titulada com a Auxiliar de Veterinaria (IDAE), la Claudia de Prado compta amb més de 10 anys d’experiència en el món animal.
Es va iniciar formant-se en la conducta animal i compta amb diverses titulacions com Ensinistradora professional i tècnic en modificació de la conducta, Prevenció i trastorn de l’agressivitat i Clicker Trainers.
En els últims anys ha ampliat la seva formació especialitzant-se en la dieta BARF i compta amb Certificat de Dietètica i Nutrició veterinària (Universitat Camilo José Cela) i realitzant diversos seminaris en alimentació natural.

Claudia de Prado -instint Girona-

Anna Parellada

Fundadora i Directora de Acupcan i Centri Geo, llicenciada en Administració i direcció d’empreses (Universitat Pompeu Fabra), Tècnica Superior en Medicina Tradicional Xina (ESMTC) i educadora canina (Eduquen). Tècnica Superior en Acupuntura per a gossos.

Actualment col·labora també com a professora a l’Escola Superior de Medicina Tradicional Xina. Membre 11209 de Practitioner’s Register i de PEFOTS.

Anna Parellada -instint girona-

Miriam Schvartzman

La Míriam és instructora d’educació canina i s’ha especialitzat en diverses àrees: formació de gossos per persones amb discapacitat, teràpies amb gossos, classes individuals i grupals, clicker training, modificació de conductes i formació de professionals.

Acreditada per la Generalitat de Catalunya. Treballa a domicili perquè considera que el «problema» que pateix el gos s’ha de tractar al seu entorn. La seva premissa és ajudar educant a la família perquè pugui comunicar-se clarament amb el seu company de quatre potes i així viure tots en harmonia.

Anna Freijomil

L’Anna està graduada en Post-Grau en Coaching personal, fet que li va aportar més coneixement del funcionament de l’esser humà i com ajudar-lo en els seus propòsits. Així com altres eines terapèutiques com la Gestalt o Anàlisis transaccional.
D’ençà uns dos anys, que el seu camí cada cop l’ha dut a ajudar a l’entesa entre humans i animals, fins a voler dedicar-s’hi a temps complert. Formada en Comunicació animal i Reiki per a animals nivell 1, de la mà de la comunicadora animal Clara Martín. Curs de recerca remota d’animals perduts, i reiki delfínic per Lourdes Alarcón.
Formada en «Maneig de peu a terra» amb cavalls en semillibertat «per José Romera, a l’Hípica Cavall de Mar, Llagostera. Així com una màster class amb cavalls de la mà de Leslie Desmond, el 9 de maig del 2018.
Actualment s’està formant com a terapeuta de Flors de Bach, de la mà de Mercè Giménez, Veterinària i CEO Vida Natural Animal. Col·labora desinteressadament amb una protectora, i es dedica a fer xerrades i cursos de Iniciació a la Comunicació Animal, entre d’altres formacions.

Anna Frejimol -instint Girona-

Vols saber més sobre els nostres serveis i professionals? No ho dubtis