Comunicació animal

La importància de la comunicació

La comunicació animal consisteix en establir una connexió entre diferents espècies per facilitar la comprensió i proposar solucions per a una millor convivència i compressió mútua.

El camp de treball és el psíquic. La paraula «psíquic» prové de la paraula grega «psique», que significa anima o esperit. Utilitzem la telepatia i connexió d’ànima a ànima.

Rebem els missatges en forma de seqüències d’imatges, emocions, sensacions corporals, que es tradueix en paraules i es fa una interpretació verbal. Hi ha estudis científics que recolzen aquest fet. El científic bioquímic i fisiòleg de la Universitat de Cambridge (EUA) Ruper Sheldrake, ha realitzat experiments mesurant la telepatia humana i animal. Ha establert una base teòrica per a la transmissió psíquica d’informació a distància a través del que anomena «camps morfogenètics «els que entren en un estat de ressonància i d’aquesta manera reben informació puntual a distància.

Aquí teniu un document extens i entenedor escrit i publicat el 22 d’abril del 2016 per Brenda A. López • en Ciència.

La gran comunicadora i pionera, Penélope Smith l’any 1990 va crear un codi ètic professional dels comunicadors animals interespècies, al qual els que ens dediquem ens adherim.

Alguns exemples de situacions on es pot necessitar comunicació animal:

  • Assessorament pre-adopció: assegurar-nos que el caràcter, tipus d’energia i necessitats de l’animal siguin cobertes i compatibles amb el teu estil de vida i la teva forma de ser.

  • Adaptació a la nova llar i als nous companys animals o humans (si n’hi ha) per així evitar el rebuig mutu o baralles. Integrar al nou habitant de forma tranquil·la assegura l’èxit de la vostra futura relació.

  • Dificultats d’adaptació als canvis, com ara una mudança, un/uns nous companys animals, l’arribada d’un nadó a la família, … etc.

  • Atendre Animals amb estats psico-emocionals delicats, esbrinar l’origen de pors i traumes i ajudar a superar-los en la mesura del possible, de vegades amb ajuda de teràpies complementàries, com el reiki o flors de Bach. Potser és per alguna cosa que hagi passat a casa i probablement no siguis conscient, pensa que sovint els animals domèstics ens fan de mirall.

  • Cerca remota d’animals perduts, així com esbrinar la causa i sentit de la pèrdua.

  • Suport a l’animal en el procés de la malaltia i acompanyament en els seus últims moments de vida.

  • Acompanyar la família en tot el procés de malaltia de l’animal i en el procés del dol.

  • Connexió amb l’ànima del teu animal per ajudar a creuar a l’altra banda, i tancar un cicle, i per rebre missatges d’ampliació de consciència.

Consultes i dubtes sobre la Comunicació Animal

Amb el teu gos, gat, conill d’Índies, hàmster, fura, … etc. Si tens dubtes consulta’ns sense compromís

Només en casos extrems en que l’animal no es pot desplaçar per motius de salut, es pot valorar i acordar una visita a domicili. Consulteu condicions.

Les sessions es duen a terme a l’espai de teràpies d’Instint Girona, on pots venir amb el teu animal de companyia, i tenen una durada d’una mitja hora aproximadament.

La primera visita sempre se sol allargar més, ja que hi ha una entrevista per conèixer millor el cas, prendre notes i fer el protocol inicial, on segurament estarem 45 minuts. És millor que no vagis amb el temps just, ja que ens agrada estar el temps que sigui necessari.

Les sessions es reserven trucant a la botiga, podem atendre matins o tardes, les hores són concertades. En cas d’anul·lació de la cita, es demana que s’anul·li mínim amb una hora d’antelació.